Ce-ți spun desenele tale despre tine?

Desenul ne însoțește pe fiecare de-a lungul vieții. Desenam încă de când suntem mici, pe caiete, pe pereți, pe cărți, pe propria piele, manifestându-ne creativ într-un mod original. Desenam în adolescenta în oracole și caiete de amintiri, desenam și când suntem mari, în ședințe pe câte-o bucata de hârtie… desenam ca sa ne relaxam, ca sa ne putem conecta cu gândurile noastre. Știai ca și cea mai simpla mâzgălitură a ta ascunde un mesaj?

Ne-am gândit sa îmbinăm utilul cu plăcutul și sa punem la dispoziția tuturor un atelier de relaxare, distracție și descoperire de lucruri noi despre propria persoana. Cum ar fi sa petreci câteva ore, răzând, distrându-te și desenând iar la final sa te cunoști mai bine? Desenele noastre vorbesc despre noi asa cum suntem dincolo de serviciul nostru, obligațiile noastre, responsabilitățile noastre. Desenele noastre ne vorbesc despre ceea ce ne dorim dar și despre ceea ce nu ne mulțumește, despre obiectivele conștient setate dar și despre frici, anxietăți, temeri ascunse.

Ce-ți spun desenele tale despre tine? Ce se ascunde dincolo de ceea ce știi despre tine? Te invit cu drag la un atelier în care ne vom relaxa, ne vom distra, ne vom juca, vom rade, vom desena și vom afla lucruri noi despre propria persoana. Vom învață și cum putem “citi” desenele celorlalți cât și ce mesaj transmite modul în care fiecare desenează.

Atelierul se adresează tuturor. Importante sunt manifestarea creativa, distracția, dorința de a afla lucruri noi despre propria persoana și mai putin talentul la desen.

Înscrie-te la atelierul de auto-cunoaștere și desen!