Lumea Centrului de Terapie prin Ras Mandarin

Mandarinul este simbolul prospetimii, jovialitatii, optimismului si al veseliei. Pornind de la aceste premise, Centrul de Terapie prin ras Mandarin a luat nastere din dorinta de a le oferi tuturor o infuzie de vitalitate, incredere, voie buna, ocazia de a socializare dar mai ales ocazia de a RADE.

Atelierele de terapie prin ras, de relaxare, de auto-cunoastere, de eliberare de stress stau la dispozitia tuturor. Tine de alegerea fiecaruia sa aduca optimismul si veselia in propria viata.

Avem nevoie sa radem, avem nevoie de bucurie in fiecare zi. Viata nu este numai un drum nesfarsit pe care alergam impinsi de la spate, neapucand sa respiram si sa ne bucuram de ceea ce este in jur. Viata inseamna si veselie, placere, momente frumoase, bucurii mici de fiecare zi. Gasiti buna-dispozitie si umor in fiecare zi. Nu incetam sa radem pentru ca imbatranim cat mai ales imbatranim pentru ca am incetat sa radem. Asa ca haideti sa avem vise. Cand ne pierdem visele, incepem sa murim cate putin. Tineti minte ca nu este niciodata prea tarziu sa fim tot ceea ce ne-am dorit sa fim. Daca observati ca nimic in viata voastra nu este asa cum va doreati, coborati un pic de pe scena vietii in sala si priviti-va propria viata. Lipsesc bucuria si rasul? Daca nu va place ceea ce vedeti, aveti curajul sa scrieti un nou scenariu in care sa le includeti si pe acestea. Asadar, priviti lumea cu veselie, cu optimism nesfarsit, cu rasete si incredere si toate vi se vor intoarce cu abundenta.

Centrul de Terapie prin Ras Mandarin promoveaza ideea ca oamenii care rad bine impreuna muncesc bine impreuna, ca realtiile de cuplu in care se rade sunt realtii sanatoase, ca oamenii care rad sunt au o viata mai implinita.

Puteti fi primul care lasati un cometnariu.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>