„Daca introduci rasul in mediul de lucru, vei avea angajati mult mai devotati, multumiti de munca lor de de zi cu zi, productivitate crescuta si un mediu cu mult mai placut” – citat dintr-un comunicat Google Inc.

Am petrecut un numar suficient de ani in lumea corporatiilor ca sa realizez in final ca oamenii care rad bine impreuna, muncesc bine impreuna. Secretul este mic dar efectele sunt mari. Corporatiile isi doresc angajati proactivi, empatici, increzatori in ideile proprii. In tari precum Austria, SUA, China, Japonia, Coreea, beneficiile momentelor in care angajatilor li se ofera oficial ocazia de a rade si de a se distra impreuna au fost deja validate sub numele de „yoga rasului”. Pornind de la ideea pe care au fost construite activitatile de yoga rasului pentru angajati la nivel international, am creat aceste sesiuni de terapie prin ras pentru angajatii din Romania, tinand cont insa de particularitatile psihologice si contextul economic aferente tarii noastre.

Obiective

In cadrul sesiunilor de terapie prin ras vizam destinderea, relaxarea si detensionarea psihica a angajatilor din front office si back office, in vederea imbunatatirii eficientei, comunicarii si a relationarii interdepartamentale.

Beneficii

Sesiunile de terapie prin ras au efectele echivalente unui team-building insa costuri cu mult mai mici. Relaxarea si amuzamentul, „oficial” permise si oferite, creaza ocazia angajatilor de a fi alaturi unul de celalat intr-un mediu amuzant si ludic, incurajeaza creativitatea, flexibilitatea si spontaneitatea. Eliberearea tensiunii psihice favorizeaza exprimarea libera si eficienta. Investitorii si partenerii de afaceri cunosc importanta factorului psihologic in productivitatea angajatilor si vizeaza acele companii care, dicolo de a-si trata angajatii cu respect, le ofera sansa destinderii si amuzamentului. O sesiune de terapie prin ras oferita angajatilor este in mod cert o carte de vizita excelenta in parteneriatele de afaceri viitoare.

Ce este o sesiune de terapie prin ras?

O astfel de sesiune are avantajul de a se integra cu usurinta in contextul de business la sediul angajatorului si cuprinde exercitii specifice de stimulare a rasului plus tehnici de relaxare, jocuri, elemente de gimnastica, toate construite pe fundamentul psihologiei de grup. Un alt avantaj consta in faptul ca nu necesita materiale aditionale si nici costuri suplimentare.

Castigul unei astfel de sesiuni consta in declansarea procesului intern de optimizare a modului de a privi munca si viata in general. Cu cat mai multe momente de destindere si amuzament, cu atat mai elocventa cresterea stimei de sine si starea de „bine” in general. Angajatii devin mult mai flexibili si mai spontani si daca se simt bine unii cu altii si unii langa altii, vor fi cu mult mai implicati in munca lor si drept urmare, mult mai productivi.

Sesiunile sunt sustinute de trainer formator certificat, psihoterapeut.
Pentru mai multe informatii sau discutii premergatoare organizarii unei sesiuni de terapie prin ras in cadrul organizatiei dumneavoastra, contactati-ne la adresa de email: contact@terapieprinras.ro sau la telefon 0721 776 402.

 

Cine s-a distrat impreuna cu noi?

Apa Nova Bucuresti
Rompetrol
Adobe Romania
Danone
Dove
Digi 24 Tv
Trustul Adevarul
Bosch Romania
HP Romania
Smart Fenster
Apalst