Atelierul de terapie prin râs este o infuzie de veselie, relaxare și râs în hohote. Efectele pozitive apar încă de la prima participare. Bazat pe o împletire unica de elemente preluate din yoga râsului, tehnici de relaxare, joc și psihologie de grup, fiecare atelier de terapie prin râs le oferă participanților ocazia de a se relaxa, de a elibera tensiunea psihica acumulata și de a râde cu hohote. Cercetările arata ca un singur minut de râs sănătos este echivalent cu 10 minute de alergare.

Beneficiile râsului sunt nenumărate: antrenarea mușchilor faciali, îmbunatățirea circulației sanguine, creșterea aportului de oxigen în sânge, creșterea nivelului endorfinelor, stimularea imunității, întărirea musculaturii abdominale.

Din punct de vedere psihic râsul îmbunătățește starea de spirit, reduce nivelul de stress, relaxează. Participarea constanta la atelierele de terapie prin râs are efecte imediate vizibile. Participanții se simt revigorați, veseli, energizați. Un alt beneficu al participării la atelierele de terapie prin râs este socializarea, întâlnirea cu oameni noi, apartenența la un grup vesel, împărtășirea experiențelor cu ceilalți, dezvoltarea și îmbunatățirea aptitudinilor de comunicare. Fiind înconjurați de oameni care râd, vom râde la rândul nostru mult mai ușor și vom elimina blocajele, timiditatea, teama de exprimare.

Modul în care ne comportam la locul de munca, relația cu partenerul sau cu prietenii, evoluția personala și profesionala, toate au ca fundament atitudinea fata de viata, modul optimist sau pesimist de a privi în jur. Practicat recurent, râsul îmbunătățește în timp modul de a întâmpina provocările vieții. Terapia prin râs vindeca dar și formează o noua viziune interna asupra oamenilor și evenimentelor din jur.

Tu când ai râs ultima oara?

Înscrie-te la atelierul de râs!