Sărbătorește împreuna cu Centrul de Terapie prin Râs Mandarin!

Baloane, confeti, un mediu vesel, multe momente și jocuri amuzante, dans, muzica…. Pe scurt VESELIE și AMUZAMENT! Dacă vrei un  mod cu totul și cu totul original de a-ți sărbători ziua de naștere sau orice alt eveniment din viata ta, Centrul de Terapie prin Râs Mandarin iți sta la dispoziție cu Atelierul de Râs și Sărbătorit!

Am construit acest tip de atelier plecând de la o idee data chiar de voi, în momentul în care cineva a achiziționat într-o zi de joi toate locurile existente la atelierul de terapie prin râs, pentru a participa împreuna cu prietenii și a-și sărbători în acest mod ziua de naștere!

Am adăugat la aceasta idee decoruri de sărbătoare, preparate culinare pe măsura și am conturat astfel Atelierul de Râs și Sărbătorit. Acest atelier se construiește în funcție de solicitările și dorințele tale. Poți opta pentru:

  • programe distractive și amuzante pentru tine și prietenii tai (jocuri, concursuri, competiții, amuzament și râs pe saturate)
  • muzica conform solicitărilor
  • decoruri de sărbătoare(confeti, baloane, etc)
  • preparate culinare servite sub forma de bufet suedez
  • masa festiva organizata în restaurant
  • multa voie buna astfel încât sa poți petrece alături de prieteni o seara de care să iți amintești mereu cu drag.

Acest Atelier de Râs și Sărbătorit se desfășoară în aceeași locație unde Centrul de Terapie prin Râs Mandarin își desfășoară activitățile: Pensiunea Casa Mica Bucuresti. http://www.booking.com/hotel/ro/pensiunea-casa-mica.ro.html

Sărbătorește alături de Centrul de Terapie prin Râs Mandarin!

Rasul și distracția sunt garantate.

Minim 6 participanți.

Detalii și informații suplimentare: contact@terpieprinras.ro sau la tel 0721 776 402.